Plzeň
Mladá Boleslav

Ochrana osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů a informace o zpracování osobních údajů

Na této stránce najdete informace o zpracování osobních údajů ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů (dále jen "GDPR") zástupcům zákazníků, návštěvníků stránek a obchodních partnerů společnosti WORK PRO, a.s.

Správce osobních údajů

Správcem osobních údajů dle definice GDPR je společnost WORK PRO, a.s., IČO: 031 15 674, se sídlem Klimentská 1652/36, Nové Město, 110 00 Praha 1, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl B, vložka 19823.

Účely zpracovávání osobních údajů

Vaše osobní údaje shromažďujeme za účelem pohodlného prohlížení webových stránek, možnosti kontaktování, zasílání novinek či zlepšení fungování webových stránek, vyhodnocení jejich návštěvnosti a za účelem optimalizace marketingových aktivit.

Zpracovávané údaje

Vyplnění kontaktního formuláře na webových stránkách:

Vaše údaje předané tímto způsobem budou použity pouze k vyřízení Vašeho dotazu či poptávky a případnému zpětnému kontaktování. Vaše osobní údaje nebudou dále zpracovávány ani předány třetí straně. Zpracováváme:

  • Vyplněné údaje ve formuláři (obvykle jméno, email, telefonní číslo)
  • IP adresa pro zajištění ochrany před roboty a nevyžádaným přístupem
Procházením webových stránek:

Při procházení webových stránek zpracováváme osobní údaje pro účely zlepšení fungování webových stránek, vyhodnocení jejich návštěvnosti a za účelem optimalizace marketingových aktivit.

Pro analýzu návštěvnosti mohou být použity soubory cookies. Služby třetích stran využívané k analýze návštěvnosti a více informací o cookies naleznete níže na této stránce.

Cookies

Naše webové stránky využívají pro svoji činnost tzv. cookies.

Cookies jsou krátké textové soubory, které webová stránka ukládá v návštěvníkově počítači, a které poskytuje internetový prohlížeč pokaždé, když se uživatel na stránku vrátí. Webové stránky společnosti net-inout s.r.o. používají cookies pro účely analýzy návštěvnosti, optimalizace marketingových kampaní a zajištění správného fungování webové stránky (ukládání uživatelského nastavení, přihlášení apod.

Standardní webové prohlížeče (Google Chrome, Motilla Firefox, Microsoft Edge, Safari...) podporují správu cookies. V rámci nastavení prohlížeče můžete používání cookies zakázat. Pro detailní informace vyhledejte nápovědu Vašeho prohlížeče. Pokud má Váš prohlížeč použití cookies povoleno, vycházíme z toho, že souhlasíte s využíváním standardních cookies ze strany našeho serveru.

Jaké soubory cookies využíváme

Funkční cookies - umožňují usnadnění procházení webových stránek a personalizaci zobrazovaného obsahu. Zajišťují správné fungování přihlášení a odhlášení či si mohou například pamatovat obsah košíku.

Statistické údaje - abychom mohli zlepšovat kvalitu našich stránek, shromažďujeme anonymní statistiky o návštěvnosti. Pro účely analýzy návštěvnosti používáme převázně nástroj Google Analytics. Žádná automaticky sbíraná data není možné spojovat s konkrétní osobou.

Zobrazování reklamy - z důvodu optimalizace marketingových kampaní využíváme cookies, které nám umožňují personalizované možnosti cílení reklam a vyhodnocení úspěšnosti jednotlivých reklamních kampaní. Pro tento typ reklam využíváme externí zpracovatele reklamy (například a ne výhradně Sklik (SEZNAM), Google Ads, Facebook Pixel (Facebook)). Žádná takto automaticky sbíraná data není možné spojovat s konkrétní osobou.

Vaše práva v souvislosti s ochranou osobních údajů

Práva subjektů zpracování osobních údajů, definované na základě GDPR

  • Právo na přístup k osobním údajům
  • Právo na opravu nepřesných a nepravdivých osobních údajů
  • Právo požadovat vysvětlení způsobu a důvodu zpracování osobních údajů
  • Právo obrátit se na Úřad pro ochranu osobních údajů
  • Právo na vymazání osobních údajů
  • Právo na omezení zpracování osobních údajů
  • Právo na přenositelnost údajů
  • Právo vznést námitku
  • Právo odvolání souhlasu

Aktualizace zásad ochrany osobních údajů

Vyhrazujeme si právo tyto Zásady zpracování osobních údajů kdykoliv upravit či aktualizovat. Jakékoliv změny těchto Zásad zpracování osobních údajů se stanou účinnými po jejich zveřejnění na této stránce.

Tato verze Zásad zpracování osobních údajů je platná od 16.7.2020.